Jag heter Liselotte och bor med min familj i Kungsbacka.

Jag har som mål att föda upp trevliga och rastypiska ragdolls. Jag arbetar mot ragdollstandarden, och tycker att temperament, hälsa och storlek är viktiga riktlinjer. Jag följer de rekommenderade hälsoprogrammen och testar mina katter innan de går i avel.

Jag kommer fortlöpande att utbilda och fördjupa mig i avel och i rasen. Jag ställer också ut mina katter med jämna mellanrum, där man får ett kvitto på att man jobbar åt rätt håll. Här finns även en möjlighet att träffa och diskutera med andra uppfödare.

Kattungar kommer emellanåt att finnas till salu. Jag säljer i första hand till sällskap, men om det blir någon liten som håller för avel säljer jag endast till registrerade uppfödare. Jag är öppen för att hjälpa nya uppfödare om det finns ett seriöst intresse. Det är bra om du är ärlig med vad du har för tankar och planer. Har du ett intresse för utställning så hjälper jag dig att välja en rätt tecknad kattunge.

Sällskapskatter ska kastreras!!

Våra katter äter kvalitétorrfoder och ibland blötmat och en bit rått kött då och då. 

Jag hoppas du finner nöje i min hemsida. Du är välkommen att ta kontakt när det gäller stort som smått. Det jag inte kan svara på, tar jag reda på. 

Kan rekommendera de två rasringarna för ragdoll om man vill veta mer om rasen eller kanske leta efter en uppfödare eller kull.

Scandinavian Ragdollclubb och Ragdollklubben.

// Liselotte

 

 

diplomering

 

G1RibbonSmall.gif Länk till PawPeds#mce_temp_url#